Vacaturebank RSW

De organisatoren van de RSW zijn op zoek naar hulp voor de editie van 2019. Er is een vacatureoverzicht (zie hieronder) gemaakt, zodat direct duidelijk is wie wordt gezocht. Wil jij meehelpen tijdens de RSW van 2019, die wordt gehouden op 12, 13 en 14 april), meld je dan aan per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Subkampstaf - leeftijd minimaal 18 jaar; actief leiding is geen probleem

Organisator werkstam - organisator werkstam

Werkstam - opbouw en afbraak RSW-terrein

Organisator jury - geen actieve leiding

Lid RSW jury - geen actieve leiding

PR en sponsoring - het schrijven van teksten oor krant en website

Notulist vergaderingen - het maken van verslagen

Creatief brein - meedenken bij de organisatie

Themateam - creatief brein die wil aansluiten bij het themateam

Toilet juffrouw/meneer -toilet controle

Heb je interesse meld je aan per e-mail om er samen een geweldige RSW van te maken!!!

Welpendag 2018

Welpendag

De foto's van de welpendag (gehouden op 14 april 2018) vind je in het fotoalbum.

Het was een heel geslaagde dag. De organisatoren worden hartelijk bedankt.

RSW 2018 en de winnaars zijn ...

Aan het einde van een bijzonder geslaagde en zonnige RSW werden de winnaars van dit jaar bekend gemaakt. De Haviken van de MLK gaan samen met de nummer 2 de Wolven van de DAG namens onze regio naar de LSW. Meiden, GEFELICITEERD !!! Iedereen bedankt voor alle inzet en plezier!!!

Meer foto's van de RSW staan in het fotoalbum.

Dank-je-wel avond 2017

De jaarlijkse dank-je-wel avond is zeer geslaagd. Jan van Gaal werd door het regiobestuur gewaardeerd voor zijn inzet op zowel regionaal als landelijke niveau. Het was voor Jan een verrassing. Iedereen had goed zijn/haar mond tegen hem gehouden. De overige aanwezigen werden bedankt voor hun inzet tijdens het afgelopen scoutingseizoen. Voor hulp bij regioactiviteiten en/of hand- en spandiensten.

Een speciaal dankwoord voor André en Cieleke. Zij hadden een overheerlijke wokmaaltijd voorbereid. De koks Arjen en André bakten erop los. Iedereen liet het zich smaken. Als dessert een lekker fruitsalade (met of zonder slagroom). Met een drankje erbij genoten wij van een heerlijke avond.

Kijk voor meer foto's in het fotoalbum.

Bevers/Welpendag 2017

De Bevers/Welpendag 2017 zit erop. Ruim 300 kinderen hebben in groepjes verdeeld heerlijk samen gespeeld en sportief "gestreden" op het evenemententerrein van het Lido in Waalwijk. Na de opening begonnen de bevers gezamenlijk met het spel "kat en muis"; voor de afsluiting sloten de welpen met "kat en muis" de spelmiddag af. Het winnende groepje van zowel de bevers als de welpen kregen een heerlijke prijs. De vrijwilligers werden bedankt en de organisatoren sloten de succesvolle middag af. Organisatie, vrijwilligers, bevers, welpen en leiding hartelijk bedankt voor een supergeslaagde middag!

Kijk voor meer foto's in het fotoalbum.