Wegens gebrek aan inschrijvingen gaan de PROGRAMmy Awards helaas niet door.

 

Uitnodiging PROGRAMmy Awards 2023

Wij willen jullie graag uitnodigen om op zaterdag 11 maart 2023 aanwezig te zijn bij de eerste editie van de PROGRAMmy Awards, een feestelijk evenement georganiseerd door Scouting Regio De Langstraat. Tijdens dit evenement zullen de mooiste, leukste en origineelste scoutingprogramma’s in het zonnetje worden gezet!

Waarom PROGRAMmy Awards?

Wekelijks zorgen jullie voor super toffe scouting activiteiten en dat willen we waarderen! Daarnaast is het natuurlijk super leuk om je aller tofste programma met anderen te delen en geïnspireerd te raken door de programma’s van anderen. Een echte win-winsituatie dus.

Wat is het idee?

Iedere speltak van iedere scoutinggroep uit onze regio mag meedingen naar een PROGRAMmy Award, door het insturen van je mooiste, leukste en origineelste programma. Per speltak (bevers, welpen, scouts, blauwe vogels en explorers) zal er een PROGRAMmy Award uitgereikt worden. Uit alle inzendingen zullen een aantal genomineerden worden geselecteerd door de jury. Deze genomineerden mogen op de feestelijke avond en presentatie van 10 minuten geven, waarna er door zowel de jury als de genodigden in de zaal punten gegeven zullen worden. Uiteindelijk zal er dus per speltak een PROGRAMmy Award uitgereikt worden.

Hoe doe je mee?

Dat is heel eenvoudig! Je vult dit formulier in en stuurt dit vóór 11 februari terug. Op 25 februari horen jullie of jullie bij de genomineerden horen, zodat jullie nog voldoende tijd hebben om na te denken over jullie programma presentatie. 

Wie zijn er aanwezig op 11 maart?

Per scoutinggroep delen we Golden Tickets uit. 2 per deelnemende speltak en 3 per locatie voor praktijkbegeleiders en bestuursleden. Daarnaast zijn er nog plaatsen over voor andere leden. Vol = vol dus reserveer tijdig je plek! Dit doe je door in SOL aan te melden via de volgende link: 

https://sol.scouting.nl/as/form/46558/participant/new/

Wat kun je verwachten op 11 maart?

Een super feestelijke avond in scouting-gala stijl. Bij de bar is de eerste consumptie op onze rekening. De dresscode is Glam met Groepsdas. Trek dus je gala, glamour of andere feestelijke kleding uit de kast, verwerk je groepsdas in je outfit en paradeer over onze rode loper!

Wij kijken enorm uit naar jullie inzendingen en hopen jullie op 11 maart te zien!

 

Trainersteam Scouting Regio De Langstraat