Hoe kom je aan een regiobadge?

Scouting regio De Langestraat heeft een prachtige regiobadge en er zijn ook naambandjes beschikbaar.
Voor meer informatie over het bestellen van de badge en/of het naambandje neem je contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitleg van het logo:
Op de badge hierboven zie je het logo van Scouting regio De Langstraat. Het Scouting Nederland logo is erop afgebeeld. Zo zie je dat we zijn aangesloten bij deze landelijke vereniging. Het donkerblauwe "lint" lees je als een L en een S. Dat staat voor de LangStraat. De regio kenmerkt zich door gemeenten met een typische lintbebouwing. Ook de Maasroute (A59) en de Midden-Brabantweg (N261) kronkelen zich door onze regio.